Extra sleva 10% s kódem EXTRA10 20% při nákupu od 580 Kč

Mísa NAVIA 21 cm

129,00 Kč

Předpokládaný termín odeslání dnes.

Popis produktu
  • Sestavte si vlastní nádobí!
  • O
  • bjevte kolekci NAVIA
  • Odolný a elegantní porcelán s lesklým povrchem
  • Moderní design Lze mýt v myčce nádobí.

Svačinová miska 21 cm tmavě modrá

Porcelánová miska na servírování salátů a občerstvení je nepostradatelnou součástí každého nádobí. NAVIA zaujme svým jedinečným designem, který je moderní a originální. Tmavě modrý vzor vytváří optický klam a půvab nádoby umocňuje okraj zakončený hnědou barvou, která dokonale ladí s bílou a modrou.

Určení

Mísa NAVIA o průměru 21 cm je ideální na různé saláty a přílohy, jako jsou brambory, rýže nebo kroupy. S úspěchem ji můžete použít také jako mísu na ovoce. Skvěle se bude hodit pro každodenní použití i pro elegantní stolní aranžmá, které připravíte na slavnostní večeře a rodinná setkání.

Materiál

Vysoce kvalitní porcelán zajišťuje působivý vzhled po dlouhá léta a je odolný a nerozbitný. Mísu NAVIA lze mýt v myčce nádobí.

SKU 228708
Ean 5904183895505
Výška (cm) 7,00 
Průměr (cm) 21,00 
Kontakt s potravinami ano
Značka HOMLA
Barva modrá
Materiál porcelán

MÁTE DOTAZ? KONTAKTUJTE NÁS.

Pokud se chcete dozvědět více informací o našich produktech nebo o fázích vaší objednávky, kontaktujte náš tým zákaznického servisu.

Můžete nám zavolat od pondělí do pátku mezi 8-12 a 13-17 hod. Těšíme se také na vaše e-maily.

Na vaše dotazy se snažíme odpovědět maximálně do 2 pracovních dnů. Může se však stát, že vzhledem k jejich velkému počtu odpovíme na váš dotaz až po delší době.

Pokud odpověď neobdržíte, zkontrolujte prosím složku SPAM ve své poštovní schránce. Pokud ani tam odpověď nenajdete, zašlete nám svůj dotaz znovu.

+420 228 880 709