Extra sleva 10% s kódem EXTRA10 20% při nákupu od 580 Kč

Kovový truhlík na květiny FLOERO béžový 18x25 cm

329,00 Kč

Předpokládaný termín odeslání dnes.

Popis produktu
  • Minimalistický záhon v béžové barvě
  • Stylový doplněk vašeho domova

Béžový kovový ažurový záhon, malý

Záhon FLOERO se vyznačuje minimalistickým designem a světlou přírodní barvou. Řadový design vytváří jemný geometrický rám. Záhon je nejen stabilní oporou pro rostliny, ale také dekorativním akcentem, který podtrhuje jejich přirozenou krásu. Díky své tvarové a barevné univerzálnosti ladí s rostlinami všech tvarů a velikostí.

Účel

Pevná kruhová základna záhonu poskytuje rovnováhu a je ideálním základem pro květináč. Ažurová struktura nejen chrání rostlinu, ale také umožňuje volný průchod světla, což je prospěšné pro její růst a kondici. Béžová barva záhonu se hodí k paletě přírodních barev a materiálů, jako je dřevo, len nebo bavlna. Záhon může být okouzlujícím doplňkem obývacího pokoje, ložnice nebo kanceláře. Bude se hodit k mnoha stylům interiéru, včetně rustikálního, moderního, skandinávského a minimalistického.

Materiál

Stojan na květiny FLOERO byl vyroben z kovu. Tento materiál je trvanlivý a odolný vůči mechanickému poškození.

SKU 229428
Ean 5904183876016
Kontakt s potravinami ne
Značka HOMLA
Barva béžová
Materiál kov

MÁTE DOTAZ? KONTAKTUJTE NÁS.

Pokud se chcete dozvědět více informací o našich produktech nebo o fázích vaší objednávky, kontaktujte náš tým zákaznického servisu.

Můžete nám zavolat od pondělí do pátku mezi 8-12 a 13-17 hod. Těšíme se také na vaše e-maily.

Na vaše dotazy se snažíme odpovědět maximálně do 2 pracovních dnů. Může se však stát, že vzhledem k jejich velkému počtu odpovíme na váš dotaz až po delší době.

Pokud odpověď neobdržíte, zkontrolujte prosím složku SPAM ve své poštovní schránce. Pokud ani tam odpověď nenajdete, zašlete nám svůj dotaz znovu.

+420 228 880 709