Extra sleva 10% s kódem EXTRA10 20% při nákupu od 580 Kč

Kulatá nádoba NORAH s víkem 10 cm

69,00 Kč

Předpokládaný termín odeslání 1-2 pracovní dny.

Popis produktu
  • Vysoce kvalitní, robustní sklo
  • Praktické pro skladování různých produktů

Praktická kulatá nádoba s víkem

Představujeme vám nádobu NORAH - ideální řešení pro skladování vašich oblíbených potravin a dalších drobných předmětů. Díky kulatému tvaru o průměru 10 cm je kompaktní a najde si své místo všude. Je ideální pro ukládání svačin, zbytků jídla, drobných předmětů nebo kosmetiky. Můžete si ji vzít s sebou do práce, na piknik nebo ji používat doma - její funkčnost je neomezená.

Účel použití

Výběrem kontejneru NORAH se staráte o životní prostředí. Skleněná nádoba je ekologickou alternativou k plastovým obalům. Díky jednoduchému, ale elegantnímu designu je nejen praktická, ale také estetická. Průhledné sklo umožňuje snadný přehled o obsahu a barevné víko dodává nádobě okouzlující a moderní vzhled.

Materiál

Nádoba je vyrobena z vysoce kvalitního skla, které se vyznačuje mimořádnou trvanlivostí, pevností a odolností proti poškrábání.

SKU 227173
Ean 5904183888217
Možno mýt v myčce ANO
Hloubka (cm) 5,40 
Průměr (cm) 10,20 
Kontakt s potravinami ano
Značka HOMLA
Barva zelená
Materiál sklo, plast

MÁTE DOTAZ? KONTAKTUJTE NÁS.

Pokud se chcete dozvědět více informací o našich produktech nebo o fázích vaší objednávky, kontaktujte náš tým zákaznického servisu.

Můžete nám zavolat od pondělí do pátku mezi 8-12 a 13-17 hod. Těšíme se také na vaše e-maily.

Na vaše dotazy se snažíme odpovědět maximálně do 2 pracovních dnů. Může se však stát, že vzhledem k jejich velkému počtu odpovíme na váš dotaz až po delší době.

Pokud odpověď neobdržíte, zkontrolujte prosím složku SPAM ve své poštovní schránce. Pokud ani tam odpověď nenajdete, zašlete nám svůj dotaz znovu.

+420 228 880 709