Extra sleva 10% s kódem EXTRA10 20% při nákupu od 580 Kč

Otvírák na víno SATER 11 cm ALL 990124

99,00 Kč

Předpokládaný termín odeslání 1-2 pracovní dny.

Popis produktu

V každé domácnosti je místo pro naprostou klasiku. Otvírák na víno SATER je jednou z nich. Je vyroben výhradně z kovu a má tradiční tvar. Umožní vám otevřít láhev toho nejlepšího vína zcela profesionálním způsobem, jako by to dělal skutečný sommeliér v exkluzivní restauraci. Ve složeném stavu zabírá velmi málo místa.


Účel

Otvírák na víno SATER vypadá trochu jako kapesní nůž - díky třem výsuvným koncům. Jeden je vývrtka, druhý je nůž, který umožňuje odstranit uzávěr umístěný na hrdle láhve, a třetí umožňuje vytvořit páku, která usnadňuje vytažení korku. Nemusíte se bát, že se náčiní zašpiní - můžete ho bez obav mýt v myčce spolu s ostatním náčiním.

Vlastnosti

Rozšiřitelný otvírák na víno SATER měří na délku 11 cm. Je vyroben ze stříbrné hladké kartáčované nerezové oceli. Má tři výsuvné hroty.

Materiál

Otvírák na víno je celý vyroben z nerezové oceli.

SKU 164874
Ean 5902869990124
Šířka (cm) 1,50 
Kontakt s potravinami ano
Sbírka BASIC
Značka HOMLA
Barva stříbro
Materiál nerezová ocel

MÁTE DOTAZ? KONTAKTUJTE NÁS.

Pokud se chcete dozvědět více informací o našich produktech nebo o fázích vaší objednávky, kontaktujte náš tým zákaznického servisu.

Můžete nám zavolat od pondělí do pátku mezi 8-12 a 13-17 hod. Těšíme se také na vaše e-maily.

Na vaše dotazy se snažíme odpovědět maximálně do 2 pracovních dnů. Může se však stát, že vzhledem k jejich velkému počtu odpovíme na váš dotaz až po delší době.

Pokud odpověď neobdržíte, zkontrolujte prosím složku SPAM ve své poštovní schránce. Pokud ani tam odpověď nenajdete, zašlete nám svůj dotaz znovu.

+420 228 880 709