Extra sleva 10% s kódem EXTRA10 20% při nákupu od 580 Kč

DENIKA skleněná mýdlenka transparentní 10,8x2,5cm

129,00 Kč

Předpokládaný termín odeslání 1-2 pracovní dny.

Popis produktu
  • Nezbytný prvek do každé koupelny
  • Rozměry: 10,8 x 2,5 cm

Univerzální průhledná mýdlenka

Miska na mýdlo DENIKA je elegantním doplňkem každé koupelny, který spojuje funkčnost s decentním designem. Je vyrobena z průhledného skla, které jí dodává lehký vzhled a umožňuje ji snadno začlenit do různých interiérů. Výrazným prvkem je dřevěná kazeta, která nejen esteticky doplňuje průhlednost skla, ale také prakticky podpírá mýdlo a zajišťuje jeho správné vysychání.

Účel

Mýdlenka DENIKA nejenže uchovává mýdlo v hygienických podmínkách, ale také dodá každé koupelně styl a úroveň. Její zaoblené hrany jí dodávají jemnost a díky kompaktním rozměrům je ideální pro umístění na různé povrchy v koupelně a pro umístění standardních mýdelních tyčinek.

Materiál

Mýdlenka je vyrobena z vysoce kvalitního skla, které se vyznačuje mimořádnou trvanlivostí, pevností a vynikající odolností proti poškrábání.

SKU 219803
Ean 5904183883137
Výška (cm) 2,50 
Průměr (cm) 10,80 
Kontakt s potravinami ne
Značka HOMLA
Barva transparentní
Materiál sklo

MÁTE DOTAZ? KONTAKTUJTE NÁS.

Pokud se chcete dozvědět více informací o našich produktech nebo o fázích vaší objednávky, kontaktujte náš tým zákaznického servisu.

Můžete nám zavolat od pondělí do pátku mezi 8-12 a 13-17 hod. Těšíme se také na vaše e-maily.

Na vaše dotazy se snažíme odpovědět maximálně do 2 pracovních dnů. Může se však stát, že vzhledem k jejich velkému počtu odpovíme na váš dotaz až po delší době.

Pokud odpověď neobdržíte, zkontrolujte prosím složku SPAM ve své poštovní schránce. Pokud ani tam odpověď nenajdete, zašlete nám svůj dotaz znovu.

+420 228 880 709