Extra sleva 10% s kódem EXTRA10 20% při nákupu od 580 Kč

Lžička MARTELLO zlaté 15 cm AW22 835204

59,00 Kč

Předpokládaný termín odeslání 1-2 pracovní dny.

Popis produktu

Účel

Řada příborů MARTELLO, která je základním kuchyňským doplňkem, byla vyrobena s velkou péčí a zaručuje dlouhodobé používání a spokojenost. Příbory MARTELLO jsou k dispozici jako sada nebo po jednotlivých kusech, takže si můžete individuálně nastavit to správné množství pro vás.
Vlastnosti

Lžíce s jemnými zaoblenými liniemi, lesklým povrchem a kladívkovou rukojetí se bude hodit k tradičnímu i modernímu nádobí. Každý kus byl vyroben s maximální péčí a důrazem na detail.

Čajová lžička má zlatou barvu a měří na délku 15 cm.
Materiály

Čajová lžička MARTELLO je vyrobena z nerezové oceli. Jedná se o hygienický materiál, odolný proti poškození a korozi, takže si můžeme být jisti, že příbor neztratí svůj atraktivní vzhled ani přes intenzivní používání. Výrobek by se měl mýt ručně.

SKU 211050
Ean 5904183835204
Kontakt s potravinami ano
Sbírka BASIC
Značka HOMLA
Barva zlato
Materiál nerezová ocel

MÁTE DOTAZ? KONTAKTUJTE NÁS.

Pokud se chcete dozvědět více informací o našich produktech nebo o fázích vaší objednávky, kontaktujte náš tým zákaznického servisu.

Můžete nám zavolat od pondělí do pátku mezi 8-12 a 13-17 hod. Těšíme se také na vaše e-maily.

Na vaše dotazy se snažíme odpovědět maximálně do 2 pracovních dnů. Může se však stát, že vzhledem k jejich velkému počtu odpovíme na váš dotaz až po delší době.

Pokud odpověď neobdržíte, zkontrolujte prosím složku SPAM ve své poštovní schránce. Pokud ani tam odpověď nenajdete, zašlete nám svůj dotaz znovu.

+420 228 880 709