Extra sleva 10% s kódem EXTRA10 20% při nákupu od 580 Kč

Kuchyňská chňapka EASY BAKE 37x19 cm ALL 990131

249,00 Kč

Předpokládaný termín odeslání 1-2 pracovní dny.

Popis produktu

Při spěchu v kuchyni nezapomínejte na jednu velmi důležitou věc - bezpečnost vaše i členů vaší domácnosti by měla být naprosto prvořadá. Proto byste měli svou domácnost vybavit mimořádně odolnou rukavicí do trouby EASY BAKE. Byla navržena tak, aby vás ochránila i před vysokými teplotami, a je určena pro použití při kontaktním ohřevu až do 240 °C.

Určení:

Tajemství kuchyňské rukavice EASY BAKE spočívá v tom, že je vyrobena ze dvou materiálů. Ten, který je v kontaktu s pokožkou, je bavlněný, díky čemuž je jeho používání příjemné. Její vrchní vrstva, ta, která přichází do styku s horkým nádobím, plechy nebo troubou, je vyrobena ze silikonu, který dokonale izoluje. Má světle šedou barvu, která se hodí téměř do každé kuchyně.

Vlastnosti

Kuchyňská rukavice EASY BAKE má tradiční tvar a rozměry 36 × 19 cm. Dodává se ve dvou odstínech šedé barvy. Na jejím okraji je poutko, pomocí kterého ji můžete zavěsit na háček. Horní část je vyrobena ze silikonu a je pokryta reliéfními vzory, které zabraňují vyklouznutí horkého pokrmu z rukou.

Materiál

Rukavice je vyrobena z bavlny a silikonu.

SKU 164897
Ean 5902869990131
Šířka (cm) 19,00 
Kontakt s potravinami ano
Sbírka BASIC
Značka HOMLA
Barva šedá, bílá
Materiál bavlna, silikon

MÁTE DOTAZ? KONTAKTUJTE NÁS.

Pokud se chcete dozvědět více informací o našich produktech nebo o fázích vaší objednávky, kontaktujte náš tým zákaznického servisu.

Můžete nám zavolat od pondělí do pátku mezi 8-12 a 13-17 hod. Těšíme se také na vaše e-maily.

Na vaše dotazy se snažíme odpovědět maximálně do 2 pracovních dnů. Může se však stát, že vzhledem k jejich velkému počtu odpovíme na váš dotaz až po delší době.

Pokud odpověď neobdržíte, zkontrolujte prosím složku SPAM ve své poštovní schránce. Pokud ani tam odpověď nenajdete, zašlete nám svůj dotaz znovu.

+420 228 880 709