Extra sleva 10% s kódem EXTRA10 20% při nákupu od 580 Kč

Konvice na kávu a čaj MILBO 1,5 l ALL 936368

399,00 Kč

Předpokládaný termín odeslání 1-2 pracovní dny.

Popis produktu

Účel

Rádi byste večer popíjeli svou oblíbenou kávu nebo čaj a přitom si četli odpočinkovou knihu? Konvice na vaření kávy nebo čaje MILBO je pro vás ideální volbou! Udělejte si zásoby a vychutnejte si chuť výrazné kávy nebo aromatického čaje. Výrobek vám nejen umožní nápoj uvařit a konzumovat, ale také senzačně doplní interiér vaší kuchyně nebo bude skvělým doplňkem vašeho nádobí k sobotní snídani. Díky svému designu se bude hodit do industriálních, moderních či modernistických interiérů.

Vlastnosti

Konvice na vaření kávy nebo čaje MILBO z řady BASIC v transparentní barvě je skvělý výrobek, který doplní váš pokoj. Výrobek je vybaven varnou konvicí stříbrné barvy, která umožňuje a usnadňuje přípravu nálevu vašeho oblíbeného čaje nebo kávy. Konvice je opatřena černým uzávěrem, takže se nemusíme obávat případného úniku produktu. Kromě toho je výrobek opatřen uchem, které umožňuje džbán volně a pohodlně používat.
Objem džbánu je 1500 ml.

Materiál

Výrobek byl vyroben ze tří materiálů - nerezové oceli, plastu a skla. Všechny uvedené materiály se vyznačují neuvěřitelnou odolností proti poškození a trvanlivostí. Sklo je navíc odolné vůči vysokým i nízkým teplotám a jeho výhodou je odolnost vůči všem druhům poškrábání.

SKU 157920
Ean 5902869936368
Možno mýt v myčce ANO
Kontakt s potravinami ano
Sbírka BASIC
Značka HOMLA
Barva černá, transparentní
Materiál sklo, nerezová ocel, plast

MÁTE DOTAZ? KONTAKTUJTE NÁS.

Pokud se chcete dozvědět více informací o našich produktech nebo o fázích vaší objednávky, kontaktujte náš tým zákaznického servisu.

Můžete nám zavolat od pondělí do pátku mezi 8-12 a 13-17 hod. Těšíme se také na vaše e-maily.

Na vaše dotazy se snažíme odpovědět maximálně do 2 pracovních dnů. Může se však stát, že vzhledem k jejich velkému počtu odpovíme na váš dotaz až po delší době.

Pokud odpověď neobdržíte, zkontrolujte prosím složku SPAM ve své poštovní schránce. Pokud ani tam odpověď nenajdete, zašlete nám svůj dotaz znovu.

+420 228 880 709