Extra sleva 10% s kódem EXTRA10 20% při nákupu od 580 Kč

Houpačka CIRCLE černá 82x60x115-138 cm

1 059,00 Kč

Předpokládaný termín odeslání 1-2 pracovní dny.

Popis produktu

Odpočinek po náročném dni v práci nebo ve škole je často nejpříjemnějším okamžikem dne. Proto stojí za to vybavit si relaxační zónu domácí houpačkou, která vám tento čas ještě více zpříjemní.

Účel

HoupačkaCIRCLE zpříjemní každou relaxaci na zahradě, na terase nebo v obývacím pokoji. Bude ideálním místem pro pití ranní kávy nebo trávení volného času se zajímavou knihou.

Vlastnosti

Nábytek s ozdobnými střapci obohatí každý interiér a dodá mu šarm a charakter. Skvěle se bude hodit i do úprav teras a balkonů. Pohodlný sedák a pevný výplet zajišťují spolehlivou kvalitu a pohodlí. Na výrobu houpačky byla použita kvalitní tmavá vlákna, která vytvářejí bezpečné pletené šněrování, jež se nepřetrhne. Sedák je dále zpevněn pletenými uzly. O pevnost prvků použitých k zavěšení houpačky se starají spirálově splétané provázky, které dodávají provazům vysokou pružnost. Houpačka je ozdobena krásně vypletenými prýmky. Velkou výhodou výrobku je jeho nízká hmotnost pouhé 3 kg. Výrobek je k dispozici ve dvou barevných provedeních: ecru a černé. Rozměry houpačky jsou: 80x60x120 cm .

Materiál

Houpačka je vyrobena z bavlny, zatímco rám je vyroben z vysoce kvalitní nerezové oceli, odolné vůči povětrnostním podmínkám a vzniku rzi.

Další informace

Výrobek je dodáván kompletní, není nutná vlastní montáž

SKU 165140
Ean 5902869994191
Kontakt s potravinami ne
Sbírka BASIC
Značka HOMLA
Barva černá
Materiál kov, bavlna, polyester

MÁTE DOTAZ? KONTAKTUJTE NÁS.

Pokud se chcete dozvědět více informací o našich produktech nebo o fázích vaší objednávky, kontaktujte náš tým zákaznického servisu.

Můžete nám zavolat od pondělí do pátku mezi 8-12 a 13-17 hod. Těšíme se také na vaše e-maily.

Na vaše dotazy se snažíme odpovědět maximálně do 2 pracovních dnů. Může se však stát, že vzhledem k jejich velkému počtu odpovíme na váš dotaz až po delší době.

Pokud odpověď neobdržíte, zkontrolujte prosím složku SPAM ve své poštovní schránce. Pokud ani tam odpověď nenajdete, zašlete nám svůj dotaz znovu.

+420 228 880 709