Extra sleva 10% s kódem EXTRA10 20% při nákupu od 580 Kč

BOBBLY hrnek zelený 0,1 l

99,00 Kč

Předpokládaný termín odeslání 1-2 pracovní dny.

Popis produktu
  • Elegantní originální design
  • Objem: 0,1 l

Praktický hrnek se zelenou rukojetí

Dodejte své kuchyni sofistikovaný akcent s krásným hrnkem BOBBLY. Pečlivě zpracovaný, vyrobený z čirého skla a se zelenou rukojetí, upoutá pozornost svými decentními barvami a moderním designem. Díky ideálnímu objemu je ideální na ranní espresso nebo malou silnou kávu. Je také skvělou variantou dárku pro každého milovníka krásných doplňků.

Účel použití

Šálek BOBBLY má minimalistický design a barevný akcent v podobě zeleného ucha. Jeho originální design dodá charakter každé chvíli u kávy a zároveň je krásným dekorativním prvkem. Šálek se skvěle hodí do minimalistických a moderních kuchyňských úprav a demonstruje smysl pro detail a estetiku podávaných nápojů.

Materiál

Šálek je vyroben z vysoce kvalitního skla, které se vyznačuje výjimečnou trvanlivostí, pevností a odolností proti poškození.

SKU 227266
Ean 5904183890357
Možno mýt v myčce ANO
Výška (cm) 5,50 
Průměr (cm) 6,00 
Kontakt s potravinami ano
Značka HOMLA
Barva zelená
Materiál sklo

MÁTE DOTAZ? KONTAKTUJTE NÁS.

Pokud se chcete dozvědět více informací o našich produktech nebo o fázích vaší objednávky, kontaktujte náš tým zákaznického servisu.

Můžete nám zavolat od pondělí do pátku mezi 8-12 a 13-17 hod. Těšíme se také na vaše e-maily.

Na vaše dotazy se snažíme odpovědět maximálně do 2 pracovních dnů. Může se však stát, že vzhledem k jejich velkému počtu odpovíme na váš dotaz až po delší době.

Pokud odpověď neobdržíte, zkontrolujte prosím složku SPAM ve své poštovní schránce. Pokud ani tam odpověď nenajdete, zašlete nám svůj dotaz znovu.

+420 228 880 709