Extra sleva 10% s kódem EXTRA10 20% při nákupu od 580 Kč

Džbán SLOANE se sponou 0,58l

529,00 Kč

Předpokládaný termín odeslání 1-2 pracovní dny.

Popis produktu
  • Objem: 580 ml - dostatečný pro několik šálků čaje
  • Praktické spařovací zařízení odděluje čajové lístky od nálevu
  • Jednoduchý, elegantní design dokonale zapadne do každého interiéru
  • Průhledné sklo umožňuje kontrolovat hladinu nápoje

Skleněná konvice o objemu 580 ml se spařovací jednotkou

Objevte potěšení z vaření svého oblíbeného čaje, vychutnejte si jeho dokonalou chuť a úžasné aroma. Průhledné sklo konvice HOMLA SLOANE vám umožní sledovat proces louhování a dodá celému rituálu přípravy nápoje kouzlo. Díky svému jednoduchému, elegantnímu designu konvice dokonale zapadne do každého interiéru a stane se důležitou součástí prostřeného stolu. Je ideálním společníkem pro líná rána, večery na terase a setkání s blízkými.

Účel použití

Konvice SLOANE je ideální pro vaření čajů a bylinek a lze ji používat jak pro každodenní použití, tak pro zvláštní příležitosti. Lístky umístěné v konvičce na louhování nepadají do nápoje, takže se z ní pohodlně pije. Navíc můžete po uplynutí určité doby louhování snadno vyjmout konvičku z láhve, aby čaj nebyl příliš silný. Praktická rukojeť a speciálně tvarovaná hubička usnadňují nalévání hotového nápoje do šálků.

Materiál

Všechny součásti sady jsou vyrobeny z vysoce kvalitního skla s lesklým povrchem. Díky tomu je džbán trvanlivý, odolný proti poškrábání a skvěle reprezentativní.

SKU 227076
Ean 5904183891231
Výška (cm) 12,00 
Hloubka (cm) 8,00 
Průměr (cm) 9,00 
Kontakt s potravinami ano
Značka HOMLA
Barva šedá
Materiál sklo

MÁTE DOTAZ? KONTAKTUJTE NÁS.

Pokud se chcete dozvědět více informací o našich produktech nebo o fázích vaší objednávky, kontaktujte náš tým zákaznického servisu.

Můžete nám zavolat od pondělí do pátku mezi 8-12 a 13-17 hod. Těšíme se také na vaše e-maily.

Na vaše dotazy se snažíme odpovědět maximálně do 2 pracovních dnů. Může se však stát, že vzhledem k jejich velkému počtu odpovíme na váš dotaz až po delší době.

Pokud odpověď neobdržíte, zkontrolujte prosím složku SPAM ve své poštovní schránce. Pokud ani tam odpověď nenajdete, zašlete nám svůj dotaz znovu.

+420 228 880 709