Extra sleva 10% s kódem EXTRA10 20% při nákupu od 580 Kč

Džbán KALLIE s dřevěnou rukojetí 1 l

789,00 Kč

Předpokládaný termín odeslání 1-2 pracovní dny.

Popis produktu
  • Objem: 1 litr
  • Ideální pro přípravu kávy nebo čaje
  • Praktický doplněk do kuchyně
  • Vysoce kvalitní materiál

Praktická konvice s dřevěnou rukojetí

Džbán KALLIE je kombinací klasiky a moderny. Je vyroben z vysoce kvalitního skla s elegantně zakřivenou dřevěnou rukojetí a je ideální pro servírování oblíbených nápojů nebo přípravu čaje. Dodává přirozené teplo a estetiku a zároveň se pohodlně používá.

Účel použití

Konvice KALLIE je ideální pro použití v domácnosti, ale i v kavárnách nebo restauracích. Dřevěná rukojeť nejen krásně vypadá, ale je také praktická a bezpečná při používání, protože poskytuje pohodlné uchopení a tepelnou izolaci. Je také skvělým nápadem na dárek, zejména pro milovníky krásných doplňků.

Materiál

Džbán je vyroben z vysoce kvalitního skla, které se vyznačuje vysokou trvanlivostí a odolností proti poškození. Dřevěná rukojeť je pevná a zajišťuje stabilitu.

SKU 227102
Ean 5904183891248
Výška (cm) 14,50 
Hloubka (cm) 11,00 
Průměr (cm) 12,00 
Kontakt s potravinami ano
Značka HOMLA
Barva šedá
Materiál dřevo, sklo

MÁTE DOTAZ? KONTAKTUJTE NÁS.

Pokud se chcete dozvědět více informací o našich produktech nebo o fázích vaší objednávky, kontaktujte náš tým zákaznického servisu.

Můžete nám zavolat od pondělí do pátku mezi 8-12 a 13-17 hod. Těšíme se také na vaše e-maily.

Na vaše dotazy se snažíme odpovědět maximálně do 2 pracovních dnů. Může se však stát, že vzhledem k jejich velkému počtu odpovíme na váš dotaz až po delší době.

Pokud odpověď neobdržíte, zkontrolujte prosím složku SPAM ve své poštovní schránce. Pokud ani tam odpověď nenajdete, zašlete nám svůj dotaz znovu.

+420 228 880 709