Extra sleva 10% s kódem EXTRA10 20% při nákupu od 580 Kč

Skleněný džbán AMBER s kladívkovým povrchem o objemu 1,5 l

529,00 Kč

Předpokládaný termín odeslání 1-2 pracovní dny.

Popis produktu
  • Originální design
  • Objem: 1,5 l
  • Kované sklo
  • Ideální pro různé příležitosti

Elegantní džbán

Dodejte kouzlo každodenním pokrmům s krásným džbánem AMBER. Jeho kladívková struktura nejen krásně rozptyluje světlo, ale také dodává jedinečný nádech při servírování vašich oblíbených nápojů. S objemem 1,5 litru je ideální pro rodinné večeře nebo setkání s přáteli. A doplněk v podobě dřevěného prvku ve víku a stylové rukojeti v teplém měděném odstínu dodává jedinečný, originální nádech.

Účel použití

Džbán AMBER je ideální pro podávání vody, čerstvých šťáv nebo nápojů ochucených ovocem či bylinkami. Během večírků a recepcí je ideální pro servírování koktejlů, limonád nebo jiných nápojů hostům a stává se nejen praktickým, ale i dekorativním prvkem stolu. Díky své univerzálnosti a nadčasovému designu je také skvělým nápadem na dárek.

Materiál

Džbán je vyroben z vysoce kvalitního skla, které se vyznačuje vysokou trvanlivostí, pevností a odolností proti poškození. Jeho víko je vyrobeno z udržitelného bambusu, který mu dodává ekologický charakter. Lze jej mýt v myčce nádobí.

SKU 227075
Ean 5904183891286
Možno mýt v myčce ANO
Výška (cm) 22,50 
Průměr (cm) 13,00 
Kontakt s potravinami ano
Značka HOMLA
Barva jantar
Materiál bambus, sklo

MÁTE DOTAZ? KONTAKTUJTE NÁS.

Pokud se chcete dozvědět více informací o našich produktech nebo o fázích vaší objednávky, kontaktujte náš tým zákaznického servisu.

Můžete nám zavolat od pondělí do pátku mezi 8-12 a 13-17 hod. Těšíme se také na vaše e-maily.

Na vaše dotazy se snažíme odpovědět maximálně do 2 pracovních dnů. Může se však stát, že vzhledem k jejich velkému počtu odpovíme na váš dotaz až po delší době.

Pokud odpověď neobdržíte, zkontrolujte prosím složku SPAM ve své poštovní schránce. Pokud ani tam odpověď nenajdete, zašlete nám svůj dotaz znovu.

+420 228 880 709