Extra sleva 10% s kódem EXTRA10 20% při nákupu od 580 Kč

Kovový záhon FLOERO černý 49x14x80 cm

859,00 Kč

Předpokládaný termín odeslání dnes.

Popis produktu
  • Místa pro květináče jako stylové kryty
  • Umožňuje krásně vystavit rostliny v každé místnosti
  • Stabilní konstrukce zajišťuje bezpečnost květin
  • Černá barva dokonale ladí se zelenou barvou listů

Kovový květinový záhon v černé barvě

Vytvořte svým rostlinám speciální místo tím, že je umístíte do kovového záhonu HOMLA FLOERO. Prostory pro květináče jsou uspořádány v různých výškách, takže je ideální pro vystavení stojících i závěsných rostlin. Černý rám dokonale ladí se zelenými listy a poskytuje jim minimalistické pozadí, aniž by jim kradl veškerou pozornost. Díky němu se rostliny na okenních parapetech a bočních policích stanou skutečnými hvězdami vašeho interiéru.

Účel

Do záhonu FLOERO můžete umístit 3 rostliny. Prostory pro květiny slouží jako stylové kryty, takže celek působí velmi celistvě a vy se nemusíte starat o vzhled květináče. Záhon je nejen dalším místem pro rostliny, ale také stylovou ozdobou interiéru. Skvěle se hodí do minimalistických, loftových, eklektických a městských džunglových prostor.

Materiál

Záhon je vyroben z vysoce kvalitního kovu. Jeho konstrukce je stabilní a použitý kov je trvanlivý a odolný vůči mechanickému poškození. Můžete jej snadno udržovat v čistotě občasným otřením vlhkým hadříkem.

SKU 229431
Ean 5904183876047
Kontakt s potravinami ne
Značka HOMLA
Barva černá
Materiál kov

MÁTE DOTAZ? KONTAKTUJTE NÁS.

Pokud se chcete dozvědět více informací o našich produktech nebo o fázích vaší objednávky, kontaktujte náš tým zákaznického servisu.

Můžete nám zavolat od pondělí do pátku mezi 8-12 a 13-17 hod. Těšíme se také na vaše e-maily.

Na vaše dotazy se snažíme odpovědět maximálně do 2 pracovních dnů. Může se však stát, že vzhledem k jejich velkému počtu odpovíme na váš dotaz až po delší době.

Pokud odpověď neobdržíte, zkontrolujte prosím složku SPAM ve své poštovní schránce. Pokud ani tam odpověď nenajdete, zašlete nám svůj dotaz znovu.

+420 228 880 709