Extra sleva 10% s kódem EXTRA10 20% při nákupu od 580 Kč

Ručník VAFFEL bílý 100x150 cm

529,00 Kč

Předpokládaný termín odeslání dnes.

Popis produktu
  • Měkká a savá bavlna, která dobře vysušuje tělo.
  • Rukojeť pro zavěšení na háček nebo koupelnový věšák
  • Stylový reliéf, který vypadá skvěle
  • Rozměr: 100 x 150 cm - ideální pro utírání po koupeli

Osuška 100x150 cm v bílé barvě

Dopřejte své pokožce to nejlepší, když ji zabalíte do dokonale měkkého a jemného ručníku HOMLA VAFFEL. Rádi se do něj zabalíte po domácí lázni a dopřejete své pokožce čas na vstřebání hydratačních krémů a krásně voňavých olejů. Díky své bílé barvě vypadá ručník velmi elegantně a dodá vaší koupelně luxusní nádech. Skvěle bude vypadat zavěšený na ramínku nebo srolovaný na některé z poliček.

Účel použití

Ručník VAFFEL je ideální pro osušení těla po koupeli. Je dostatečně velký, aby vás pohodlně obepnul a důkladně otřel celé tělo. Dokonale savá bavlna si snadno poradí s kapkami vody a stopami vlhkosti a zanechá vaši pokožku hladkou a svěží. Na jeden okraj jsme našili rukojeť, takže ručník můžete snadno zavěsit na háček, abyste ho měli vždy po ruce.

Materiál

Ručník VAFFEL je vyroben ze 100% bavlny, která je měkká a příjemná k pokožce a která také výborně absorbuje vodu a osušuje tělo. Použitý materiál se vyznačuje trvanlivostí a je odolný vůči poškození.

SKU 229262
Ean 5904183888439
Kontakt s potravinami ne
Značka HOMLA
Barva bílá
Materiál bavlna

MÁTE DOTAZ? KONTAKTUJTE NÁS.

Pokud se chcete dozvědět více informací o našich produktech nebo o fázích vaší objednávky, kontaktujte náš tým zákaznického servisu.

Můžete nám zavolat od pondělí do pátku mezi 8-12 a 13-17 hod. Těšíme se také na vaše e-maily.

Na vaše dotazy se snažíme odpovědět maximálně do 2 pracovních dnů. Může se však stát, že vzhledem k jejich velkému počtu odpovíme na váš dotaz až po delší době.

Pokud odpověď neobdržíte, zkontrolujte prosím složku SPAM ve své poštovní schránce. Pokud ani tam odpověď nenajdete, zašlete nám svůj dotaz znovu.

+420 228 880 709