Extra sleva 10% s kódem EXTRA10 20% při nákupu od 580 Kč

Pánev TRISTAN s keramickým povrchem ILAG černá 24 cm

659,00 Kč

Předpokládaný termín odeslání dnes.

Popis produktu
  • Nepostradatelná součást každé kuchyně
  • Průměr: 24 cm
  • Černá, elegantní povrchová úprava
  • Ergonomická rukojeť

Víceúčelová pánev s keramickým povrchem

Investice do pánve TRISTAN zaručuje přípravu mnoha chutných a zdravých pokrmů po dlouhá léta díky odolné konstrukci a moderní technologii povrchové úpravy. Ergonomická rukojeť zajišťuje pohodlí a bezpečnost při vaření a možnost použití pánve na různých typech sporáků, včetně indukčních, z ní činí univerzální volbu pro každého, kdo ocení kvalitu a funkčnost.

Účel použití

Elegantní černý povrch činí z této pánve nejen praktický, ale také stylový doplněk kuchyňského arzenálu. Je vyrobena z vysoce kvalitních materiálů a opatřena keramickým povrchem ILAG, který zajišťuje vynikající nepřilnavost a snadné čištění. Díky rovnoměrnému rozložení tepla umožňuje efektivní a zdravé vaření a minimalizuje potřebu velkého množství tuku.

Materiál

Pánev je vyrobena z vysoce kvalitního hliníku, který se vyznačuje mimořádnou trvanlivostí, pevností a vynikající odolností proti poškrábání.

SKU 228881
Ean 5904183892375
Možno mýt v myčce NE
Průměr (cm) 24,00 
Kontakt s potravinami ano
Značka HOMLA
Barva černá
Materiál hliník, plast

MÁTE DOTAZ? KONTAKTUJTE NÁS.

Pokud se chcete dozvědět více informací o našich produktech nebo o fázích vaší objednávky, kontaktujte náš tým zákaznického servisu.

Můžete nám zavolat od pondělí do pátku mezi 8-12 a 13-17 hod. Těšíme se také na vaše e-maily.

Na vaše dotazy se snažíme odpovědět maximálně do 2 pracovních dnů. Může se však stát, že vzhledem k jejich velkému počtu odpovíme na váš dotaz až po delší době.

Pokud odpověď neobdržíte, zkontrolujte prosím složku SPAM ve své poštovní schránce. Pokud ani tam odpověď nenajdete, zašlete nám svůj dotaz znovu.

+420 228 880 709