Extra sleva 10% s kódem EXTRA10 20% při nákupu od 580 Kč

SALI dřevěný paspartu fotorámeček 20x25 cm

469,00 Kč

Předpokládaný termín odeslání dnes.

Popis produktu
  • Ideální pro zachycení krásných vzpomínek
  • Praktický a elegantní zároveň
  • Rustikální design
  • Rozměry: 20 x 25 cm

Krásný fotorámeček SALI

Tento elegantní dřevěný rámeček SALI dokonale zobrazí vaše nejcennější vzpomínky a nabídne jim nadčasový rám. Teplá přírodní barva dřeva dodává každé fotografii větší hloubku a vytváří dojem, že každý okamžik je skutečným příběhem. Rámeček lze použít také k vystavení drobné grafiky nebo kresby, čímž poskytne decentní, ale nápadný akcent každé místnosti.

Účel

Rámeček SALI se vyznačuje sytou barvou a estetickým zpracováním. Je to volba, která se bude skvěle vyjímat jako ústřední bod na krbové římse, pracovním stole či polici nebo jako součást nástěnných galerií. Je to praktický i efektivní doplněk, který okouzlujícím způsobem uchovává vzpomínky na blízké.

Materiál

Rám je vyroben z vysoce kvalitního dřeva a skla, které se vyznačují vysokou pevností, odolností proti poškození a trvanlivostí.

SKU 228753
Ean 5904183885582
Kontakt s potravinami ne
Značka HOMLA
Barva hnědá
Materiál dřevo, sklo

MÁTE DOTAZ? KONTAKTUJTE NÁS.

Pokud se chcete dozvědět více informací o našich produktech nebo o fázích vaší objednávky, kontaktujte náš tým zákaznického servisu.

Můžete nám zavolat od pondělí do pátku mezi 8-12 a 13-17 hod. Těšíme se také na vaše e-maily.

Na vaše dotazy se snažíme odpovědět maximálně do 2 pracovních dnů. Může se však stát, že vzhledem k jejich velkému počtu odpovíme na váš dotaz až po delší době.

Pokud odpověď neobdržíte, zkontrolujte prosím složku SPAM ve své poštovní schránce. Pokud ani tam odpověď nenajdete, zašlete nám svůj dotaz znovu.

+420 228 880 709